ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015-2016

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και έφερε θετικά αποτελέσματα στην λειτουργία της σχολικής κοινότητας, εκπαιδευτικών και μαθητών.

Με τη χρηματοδότηση της σχολικής επιτροπής του Δήμου Παύλου Μελά και ιδαίτερη μέριμνα του κ. Αράπογλου, μετά από αίτημα του σχολείου,  τοποθετήθηκαν τέσσερις βιντεοπροβολείς σε αντίστοιχες αίθουσες στο σχολείο μας μαζί και με τη καλωδίωση για τη σύνδεση στο διαδίκτυο των τριών κεντρικών μονάδων, που  το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. μας χάρισε , επίσης  μετά από αίτημά μας, (η τέταρτη κεντρική μονάδα προέκυψε από το εργαστήριο πληροφορικής). Το σχολείο χρηματοδότησε τα ηχεία των τεσσάρων αιθουσών και τρία από τα ποντίκια,  οπότε τώρα πια όλες οι αίθουσες του σχολείου έχουν υποστήριξη με βιντεοπροβολείς και σύδεση στο διαδίκτυο.

Εικόνα 188 Εικόνα 186

Το σχολείο χρηματοδότησε την αγορά τριών κεντρικών μονάδων στο εργαστήριο πληροφορικής ενώ ο Σύλλογος Γονέων αγόρασε μία οθόνη για τον ίδιο χώρο. Η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μετά από επικοινωνία μας με τον Διευθυντή τους, μας χάρισε δύο υπολογιστικά συστήματα, από τα οποία χρησιμοποιήσαμε μόνο τις δύο οθόνες και τα πληκτρολόγια στο εργαστήριο πληροφορικής, λόγω παλαιότητας των κεντρικών μονάδων και των ποντικιών που τις συνόδευαν.

Αγοράστηκαν επίσης με χρήματα του σχολείου, στη χρονιά που πέρασε:

-ένας μεγάλος φωτιζόμενος γεωφυσικός και πολιτικός άτλαντας,   για τις ανάγκες του μαθήματος της Γεωγραφίας,

-δύο ξύλινοι και δύο πλαστικοί  διαβήτες-πίνακα καθώς και χάρακες-πίνακα, για τις ανάγκες του μαθήματος των μαθηματικών.

-ένα μικρόφωνο,  για τις ανάγκες της μικροφωνικής κάλυψης στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Η σχολική επιτροπή τροφοδότησε το σχολείο με νέες μπάλες, για τις ανάγκες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά κάλυψε με άμμο το παρτέρι για τις ανάγκες του άλματος εις μήκος. Το ίδιο Τμήμα, τον Νοέμβριο του ’16, επισκεύασε το αυτόματο πότισμα και καθάρισε τα ξεραμένα πια φυτά βοτάνων στην αυλή του σχολείου , αίτημα που εκκρεμούσε από τον Μάρτιο του 2016. Τα υπόλοιπα κλαδιά δέντρων κλαδεύτηκαν με καλή διάθεση από εκπαιδευτικούς του σχολείου τον Σεπτέμβριο του ’16.

Εικόνα 130 Εικόνα 133

Φυσικά η μέριμνά μας για την ομαλή και σύγχρονη  λειτουργία του σχολείου θα συνεχιστεί και τη φετεινή χρονιά.

Αναρτήθηκε από Μήλη Ελένη στις 31/12/2016